Algemene voorwaarden geldig van vanaf 01-05-2015


1 levering en verzending

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt uw zo snel mogelijk een bevestigings mail ter goedkeuring van uw bestelling en gaan wij uw bestelling voor u klaar maken. U kunt niet vooraf betalen, maar pas op het moment dat uw bestelling klaar staat voor levering en pas dan krijgt u de betaalgegevens welke u had aangegeven. Na ontvangst van uw betaling gaan wij over tot levering van uw bestelling. 

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van u bestelling. Deze worden achteraf berekend.
Bij een bestelling vanaf € 30,00 wordt de bestelling franco geleverd, mits het brievenbuspost is.
Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt pakketpost franco geleverd.
Dit is alleen geldig voor zendingen binnen nederland.
Bij zendingen naar het buitenland wordt bij een order boven € 50,00 een korting berekend van € 5,00 op de verzendkosten.

Er is geen minimum bestelbedrag. U krijgt eerst een mail met u bestelling zonder de verzendkosten en zodra u bestelling klaar staat voor levering krijgt u wederom een mail met daarin het bedrag van u bestelling inclusief verzendkosten.

Het is mogelijk om pakketten aangetekend te verzenden. Hierbij zijn de kosten voor rekening klant
Bij verzending onder rembours dient het remboursbedrag door de klant betaald te worden.

Verzending gebeurt door POSTNL onder verantwoordelijkheid van de klant. 

Het annuleren van een bestelling dient binnen 24 uur te gebeuren. Wanneer een zending later wordt geannuleerd worden er 10 euro administratie kosten in rekening gebracht. Annuleren wanneer er artikelen speciaal voor u zijn besteld is dan niet meer mogelijk en dient de bestelling te worden afgenomen en het volledige bedrag te worden voldaan.

2 Prijzen / aanbiedingen

De prijzen bij alle op onze website genoemde artikelen zijn inclusief btw
Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.
Prijswijzigingen voorbehouden.

3 Garantiebepalingen

Indien aan de door u ontvangen zending iets ontbreekt, defect of beschadigd is dient u dit binnen 24 uur te melden aan ons. Wij zullen dan in overleg met u tot een passende oplossing zien te komen.
Indien mogelijk van een beschadigde zending bij ontvangst voor openen een foto te maken en met de klacht meezenden.
Retour sturen van beschadigde of defecte goederen wordt gedaan in overleg en bij goedkeuring door ons zijn de verzendkosten voor ons.
Ruilen / retour is alleen mogelijk in de originele en onbeschadigde verpakking. Ruilen kan binnen de wettelijke termijn van 14 dagen, gerekend vanaf het moment dat de klant de zending ontvangt.

4 Persoonsgegevens/Privacy

Door een bestelling bij ons te plaatsen wordt u automatisch opgenomen in ons adressenbestand, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van aanbiedingen, nieuwe artikelen in onze webwinkel.
Indien u dit niet op prijs stelt kunt u ons dit laten weten via ons mailadres. Wij zorgen er dan voor dat u geen ongewenste reclame van ons ontvangt.
De door u verstrekte persoonlijke  gegevens zijn strikt vertrouwelijk. Wij stellen deze gegevens niet beschikbaar aan derden.

De door uw verstrekte persoons gegevens worden uitsluitend gebruikt om in dienst van u te gebruiken voor het uitvoeren van diensten waarvoor uw ons opdracht heeft gegeven.
Tevens zorgen wij ervoor dat uw gegevens goed zijn beveiligd en niet langer worden gebruikt dan strikt noodzakelijk is.

5 BTW nr NL001805210B04                       KvK 63227460